top of page

Kthim parash me çdo blerje!

E themeluar për herë të parë në 2003, historia e myWorld ka qenë e suksesshme deri më tani. myWorld aktualisht është e përfaqësuar në +55 vende të ndryshme të botës, duke formuar një rrjet ndërkombëtar prej rreth +15 milionë blerësish dhe +150,000 partnerë. Pasi arriti qëllimin e tij për t'u zgjeruar në të gjithë Evropën dhe tani më në të gjithë globin! myWorld është një kompani e re e cila ka për qëllim të pushtoj GLOBIN me +140 platformat e saj inovative! Filialet e saj me strategjinë e re me shumë marka-të gjitha pjesë e planit të saj gjithëpërfshirës për rritje & zhvillim

bottom of page