top of page

Krijo një të ardhme me vlera, bashkohu me mua! 

Krijo të ardhura pasive, krijo një impakt!

Jemi në kërkim të njerëzve ambiciozë dhe të përkushtuar që dëshirojnë të bëhen pjesë e ekipit tonë. Ku ne jemi në partnership me kompani globale të suksesshme dhe ofrojmë një mundësi të shkëlqyeshme për të ndërtuar një karrierë të frytshme. Nëse jeni të interesuar të përfshiheni në një industri me potencial të jashtëzakonshëm për rritje dhe arritje të mëdha, të krijoni të ardhura pasive dhe progresive për të ardhmen tuaj.

Roni Gashi

​Sipërmarrës i pavarur

Unë jam Roni Gashi, një 23-vjeçar nga Prishtina, kryeqyteti i Kosovës. Pas dy vitesh përvojë në fushën e network marketing-ut, kam kuptuar se kjo është rruga ku gjej pasionin dhe vizionin tim. Me një histori të kaluar në profesionet e shefit të kuzhinës dhe inxhinierit të ndërtimtarisë, tani kam bërë një vendim të guximshëm për të ndjekur rrugën drejt lirisë financiare, duke përqendruar energjitë dhe aftësitë e mia në këtë sfidë të re dhe stimuluese. 🚀

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Clients

PARTNERET

myworld-logo.webp
balck.webp
gff-logo (1).webp
cff-color.webp
image-removebg-preview (1).webp
Contact

Më kontaktoni

info@ronigashi.com
+383 (0) 49 387-374

Thanks for submitting!

Designed and developed by: DigitGrow

bottom of page